אני בוחרת לחיות מהמישור היצירתי ולפתח את עבודת חיי

תפריט

צרצרים – מה לעשות כשזה קורה לך?

Bliss Blog

צרצרים – מילת הקוד הטראומטית הלאומית של בעלות עסקים.

היא פוגשת אותנו כמו בסרט אימה קולני אחרי וובינר, או, בפתיחת המכירה, במפגש הכאוב הזה בין ציפיות גבוהות לבין המציאות.

אני לא אשכח לעולם את אחת ההשקות הכי מושקעות שהיו בעסק שלי: פרסום ממומן, גרפיקה מהממת וכמובן, כמיטב המסורת – אנשי צוות מרובים, מנהלת השקה ונשות מכירה נרגשות.

הסושי כבר הוזמן, בקבוק היין מוכן והוובינר התחיל.

הסתכלתי לרגע על 4 נשות המכירה שישבו בחדר הסמוך והשקוף, ושאלתי את עצמי: "למה הן מחכות? מה אני אמורה לספק?" והרגשתי איך זה מלחיץ אותי. אבל לא היה זמן להילחץ אז התחלתי.

וההרצאה הייתה לי סוחפת וזורמת, נהניתי כל כך לדבר על היקום הזה ועל כל מה שקיים עבורנו. אבל אז הגיע רגע האמת שלימים היה רגע השקר, ה- money time. ו – צרצרים.

צרצרים רבים צרצרו ומבטים רבים הוחלפו ואני כתבתי לעצמי פתק פנימי: לעולם לא לעשות את זה שוב.

את המשקל המוגזם הזה, את המתח הזה, את זיקוק העשייה שלי לרגע אחר מכריע.
בסוף, ההשקה הזו נכנסה לפנתיאון ההשקות שלי גם כי היא הייתה מה-5 הכי גבוהות שלי אבר וגם כי העבירה אותי בית ספר אמיתי בתודעה עסקית.

יום אחרי הערב המאכזב קמתי, הלכתי לעיסוי משחרר, שחררתי את כל הדמעות, קניתי הפוך, לקחתי דף לבן חלק. והתחלתי לצייר.

והינה מה שלמדתי מזה:

  1. לא להיבהל מהצרצרים, ללמוד לנשום רגע ברגעים שעדיין לא קיבלנו פידבק ולהחזיק את התדר.
 החזקת התדר הפכה להיות סגנון אומנות שאני מתרגלת כבר שנים והוא מניב לי פירות מדהימים.

  2. לעולם לא למדוד את עצמי, את הערך של מה שאני מעניקה או את העסק שלי ע״פ השקה אחת – חודש אחד – שנה אחת. לא סתם קוראים לזה מפעל חיים.

  3. למלא את הכוס עד תום. משפט שאני אקח איתי תמיד מתוך הספר 'המדע של להיות עשיר': מלא את הכוס הנוכחית שלך עד תום ורק אז גדולה יותר תוגש לך.

  4. לכבד תמיד את יכולת ההכלה האנרגטית שלי באותה תקופה, יהיו פעמים שזה יהיה 12 ואחרות של 120. לתת למחזוריות החיים לעשות את שלה.

  5. להמשיך. תמיד. לא משנה מה. לתת לזה להיות גדול יותר ממני והרבה מעבר לתאריכים וכמויות. להמשיך לכוון את המיקרופון לנשמה. היא תמיד יודעת להגיד את הדבר הנכון. ולהמשיך ללמוד ולהשלים לעצמי את הידע שחסר לי.

תזכרי שאם יש לך שירות משנה חיים, יש בעולם קבוצת אנשים שזקוקה לך וזה התפקיד שלך והזכות שלך ללמד להופיע מולם.

השבוע מתקיימת סדנת ההשקות שלי ואני הכי מתרגשת בעולם כי אני מעבירה אותה עבור לירז שבכתה אחרי השקות צרצרים ועבור כל מי שרוצה לפתוח שמפניה.

כל הידע שלי, אצלך במייל

אם יש לך תשוקה בוערת להשפיע, להעניק ת המתנה הייחודית שלך לעולם ולקבל את התגמול וההכרה שבאמת מגיעים לך – הצטרפי אל רשימת התפוצה שלי.

Hi There!

אני לירז רון פבין

המייסדת של שיטת בליס בע״מ.
את בליס הקמתי לפני 11 שנים, ידעתי שאני טובה ושאני יכולה להשפיע ולשנות, אבל הגשר הזה, ביני לבין הלקוחות האמיתיות שלי, היה מאתגר במיוחד. היום, ברמה העסקית, החברה שהקמתי עברה כל חלום שהיה לי, כלכלית ורגשית.
אני אלמד אותך איך לעשות את כל זה, כי אני יודעת בדיוק איך זה מרגיש.

עכשיו בפודקאסט

Scroll to Top

צריכה עזרה?
דברי איתנו

אפשר:

או השאירי פרטים: